Cine suntem

Site-ul www.huntdecor.ro este un site de prezentare în vederea vânzării care vă oferă o gamă diversificată de sculpturi realizate în lemn și os, majoritatea modelelor în proporție de 80% fiind unicate. Aceste sculpturi sunt lucrate manual cu o deosebită atenție pentru a păstra caracteristicile unice ale materialelor și pentru a avea un produs finit deosebit, corespunzând în detaliu cu preferința clientului, și mult mai de calitate decât toate celelalte produse din acest domeniu.
Categoriile noastre de produse sunt următoarele: panoplii, cutite de vanatoare, sculpturi în os și decoraţiuni vânătorești. Din categoriile de produse , doar categoria “panoplii” reprezintă segmentul de producere în masă , celelalte două categorii, “sculpturi în os”și “decoraţiuni vânătoare” fiind segmente care cuprind produse unicat create corespunzător după preferințele clientului.Toate acestea pot fi un prilej bun pentru a decora casa, a oferi cadouri selecte la diferite ocazii, a imortaliza momentele petrecute la vânătoare dar și pentru magazinele de profil care doresc să-și diversifice gama de produse în acest domeniu.


Firma IF Blaj Alexandru a fost înființată în anul 2000 , fiind un atelier de sculptură axat pe diferite tipuri de sculptură, începând de la sculptură în lemn evoluând până la sculptură în os. De-a lungul timpului firma s-a remarcat prin seriozitate , meticulozitate și profesionalism.
Firma oferă astăzi produse de cea mai înaltă calitate, toate prelucrate manual și cu mare atenție la detalii, tocmai de aceea majoritatea dintre ele sunt unicat.Considerăm că așa cum o partidă de vânătoare este o experiență unică , tot așa ar trebui să fie și suvenirul care imortalizează acest lucru.
De-a lungul site-ului puteţi vizualiza lucrări unicat care să vă ajute să vă faceți o idee de potențialul și profesionalismul firmei.
Pentru o eventuală colaborare nu ezitați să ne contactați prin telefon: 0745074320 sau e-mail: blaj68@yahoo.com .